Select Page

Airflow

Automatische Lashelm

 • voor lassen + slijpen + gutsen + snijden
 • met tot 50x zuiverdere lucht
 • met panoramisch zicht en zijvensters
 • met supersnelle “Auto Darkening Filter”
 • met groot draag- en gebruikscomfort

 • Het verschil tussen een gewone filter en de Clear View Filter is spectaculair
 • De herlaadbare Li-ion batterij gaat een hele werkdag mee!

Automatische lashelm airflow | Da’s werken in je comfortzone

Geweldig breed zicht met zijvensters!

De Airflow automatische lashelm staat voor een gezonde luchttoevoer, ook wanneer je last. Het gaat over jouw gezondheid, en hoe je daar zuiniger mee kan omspringen. Dankzij een high tech opklapbare lashelm met een knap filtersysteem. Zorgend voor constante verse lucht voor je. Een filter met efficiëntie van 99,97 %. Reken daarbij dat je niets hoeft in te boeten aan comfort, integendeel.

 • Ook met vervuilde filter blijft het debiet van gefilterde lucht even hoog
 • De deeltjesfilter is beschermd door een vonkenvanger en voorfilter
 • Een netstroom oplaad adapter zit standaard bij elke Airflow set
 • Optie: HD Li-ion batterij voor extra lange autonomie (± 15 uur)
 • CE- en TH3-goedgekeurd

Zichtkwaliteit: de hoogste optische klasse in de markt!

Gebruikscomfort

Klap de lasfilter eenvoudig omhoog en kies de gewenste stand: lassen, slijpen, gutsen, snijden, … . De transparante beschermplaat is groot en gebogen. Zo heb je een panoramisch zicht van 20 x 12 cm. Reken hierbij op een ‘auto darkening’-filter in de hoogste optische klasse (EN 379 1/1/1/1), dan weet je dat je een super heldere blik op je laswerk hebt. 

 

Panoramisch zicht in de hoogste klasse op de markt.
Dit lichtgewicht lashelm is een plezier om te dragen.

Draagcomfort

Een knappe automatische lashelm met verse ademlucht-systeem. Je draagt dit lichtgewicht met een riem om je middel. Da’s handig; zo zitten de unit en luchtslang nooit in de weg. De riem heeft aan de binnenzijde zacht materiaal, dat schokken absorbeert. Hij is ook extra breed uitgevoerd. Niet zomaar: het gewicht van de unit wordt zo op meer oppervlakte verdeeld. Zo is hij nog comfortabeler om dragen en beter voor je rug.

 

Comfortabel om te dragen, beter voor de rug.

Onderhoudscomfort

De Airflow is voorzien van een deeltjesfilter. Vergelijk deze gerust met de luchtfilter van een wagen. Na vervuiling moet hij vervangen worden. De motorunit vertelt je zelf wanneer. Je merkt een trilling, een geluid en het oplichten van 3 waarschuwingslampjes. Je kan niet missen. Je kan tot 9 uur werken met een volle batterij, afhankelijk van de vervuiling van de filter. Lage batterijstand? De automatische lashelm tipt je met een signaal wanneer je stilaan moet herladen.

De herlaadbare Li-ion batterij gaat een hele werkdag mee

MMA

MIG

TIG

AIRFLOW

TOEVOEGMATERIALEN

PLASMA

BEITSEN

EUROPESE MAKELIJ,
BEPROEFDE TECHNOLOGIEËN

Eburon is een gloednieuw merk van lasapparaten, dat een perfect evenwicht bereikt tussen prijs en kwaliteit.
De Eburon MIG-lasmachines zijn ideaal voor lassers die een degelijke uitrusting willen maar niet persé alle nieuwste snufjes. We werken uitsluitend met technologieën die hun diensten al ruim bewezen hebben. Degelijkheid en bedrijfszekerheid troef. Die hebben we in stevige behuizingen gebouwd en vervolgens aantrekkelijk geprijsd.

> Met garantie

Eburon is een Europees merk en biedt de zekerheid die u mag verwachten van een topmerk: een uitgebreide garantie en een technische dienst die herstellingen en vervangingen in no time regelt.

> Met de service van Lastek

Een nieuw merk, onder de hoede van een vaste waarde sinds 1958: Lastek. De vestigingen in België en Nederland staan borg voor de integrale service. Kwaliteitscontrole, ingebruiksstelling, dienst na verkoop, onderhoud, onderdelenvoorraad, …

Geen leveringen en herstellingen die de oceaan over moeten, maar een gedegen service door vakmannen vlakbij.

Over Eburon

Te slim voor Julius Caesar

De naam ‘Eburon’ draagt een mooi verhaal met zich mee. De Eburonen waren een keltische stam, hun territorium besloeg een stukje van België, Nederland en Duitsland. In de eerste eeuw voor Christus lijfde de Romeinse keizer Julius Caesar hun gebied in. De Eburonen slaagden er echter in om met een slimme list de bezettende legioenen een grote nederlaag toe te dienen

Slimme lasapparatuur

Ook de Eburon lasapparaten zijn slim gezien. Al onze research werd ingezet om tot de perfecte combinatie van degelijkheid en beproefde technieken te komen. Het resultaat: een gloednieuwe lijn apparatuur die erg bedrijfszeker is. En die een prachtige prijs/kwaliteit verhouding heeft.

LASTEK BELGIË
Toekomstlaan 50
2200 Herentals
T +32 (0)14 22 57 67
info@lastek.be • www.lastek.be

SERVICE CENTER WEST
Hoogleedsesteenweg 346
8800 Roeselare
T +32 (0)51 22 04 17
eddy.lauwaet@lastek.be

LASTEK NEDERLAND
Ambachtsweg 2
4128 LC Lexmond
T +31 (0)347 341 560
info@lastek.nlwww.lastek.nl