Select Page

Geboren en getogen in West-Vlaanderen, en opgeleid als lasser, in mechanische vormgevingstechnieken. Ik heb mijn sporen verdiend bij een groot farmaceutisch bedrijf als fotolasser. Onder meer veel ervaring opgebouwd in het lassen van dunwandige buizen.
et mijn opleiding en werkervaring als lasser voel ik goed aan wat klanten nodig hebben. Ik werk ondertussen ook als sinds 2000 als technisch adviseur lasmaterialen. Ik demonstreer onze apparatuur en toevoegmaterialen ook vaak zelf, ter plekke. Vele klanten help ik ook op weg met herstellingen via (hard)oplassingen, een manier om dure slijtstukken te herstellen i.p.v. te vervangen.
Ik blijf het boeiend vinden om klanten te helpen met kwalitatief hoogstaande producten. Het is een dankbare job, want de tevredenheid is groot. Mijn visie: als je een klant laat winnen met jouw producten, win je zelf een trouwe klant. Dus ik adviseer exact wat men nodig heeft om goed te kunnen werken.
Als ik zie welke machines ik tegenwoordig kan aanbieden! Lastek heeft vandaag lasapparaten in het gamma die de lasser zoveel meer mogelijkheden geven. Niet alleen meer, maar ook handiger, beter. Bent u de volgende die dit mag ontdekken? Bel me en ik toon graag dat u wint met Lastek. Bewijzen op de lastafel.